ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημαθία: Σύγκρουση τρένου με ΙΧ – Δύο νεκροί

Το δυστύχημα έγινε σε αφύλακτη διάβαση
Ημαθία: Σύγκρουση τρένου με ΙΧ – Δύο νεκροί

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από σύγκρουση που είχε το ΙΧ τους, με τρένο που περνούσε από αφύλακτη διάβαση στην Ημαθία.

Το ατύχημα έγινε το μεσημέρι (4/5) γύρω στις 14:00, στην περιοχή του Τριλόφου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 54χρονος άνδρας από την περιοχή του Στενημάχου στην Ημαθία, καθώς και η 74χρονη πεθερά του.

Το ΙΧ παρασύρθηκε για περίπου 300 μέτρα από την σύγκρουση στην αφύλακτη διάβαση, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν νεκροί οι δύο επιβάτες.

Όπως αναφέρει το Verianet, κάτοικοι και κτηματίες της περιοχής εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία των αρμοδίων. Αναφέρουν πως είχαν ζητήσει κατ’ επανάληψη να γίνει η κοπή των χόρτων και ο καθαρισμός της σιδηροδρομικής γραμμής.

Αυτό γιατί δεν υπάρχει ορατότητα στο σημείο και εικάζουν πως αυτός ήταν ο λόγος του ατυχήματος. Ανέφεραν μάλιστα, ότι στο παρελθόν συνέβησαν και άλλα ατυχήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ημαθία: Σύγκρουση τρένου με ΙΧ – Δύο νεκροί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.