ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα του αγέννητου παιδιού: Η πραγματικότητα που δεν ζούμε

Ημέρα του αγέννητου παιδιού: Οι αριθμοί είναι σκληροί. Όπως το ίδιο σκληρή είναι και η πραγματικότητα. Όσοι έχουν δει ένα παιδί να γεννιέται, να μεγαλώνει, να εξελίσσεται, να προβληματίζεται, να ζυμώνεται, να ανθίζει, καταλαβαίνουν τι εννοούμε. Όσοι έχουν κρατήσει στην αγκαλιά τους ένα βρέφος, έχουν μυρίσει το άρωμά του, έχουν ξαγρυπνήσει στο προσκεφάλι του, ξέρουν....
Ημέρα του αγέννητου παιδιού: Η πραγματικότητα που δεν ζούμε

Ημέρα του αγέννητου παιδιού: Οι αριθμοί είναι σκληροί. Όπως το ίδιο σκληρή είναι και η πραγματικότητα. Όσοι έχουν δει ένα παιδί να γεννιέται, να μεγαλώνει, να εξελίσσεται, να προβληματίζεται, να ζυμώνεται, να ανθίζει, καταλαβαίνουν τι εννοούμε.

Όσοι έχουν κρατήσει στην αγκαλιά τους ένα βρέφος, έχουν μυρίσει το άρωμά του, έχουν ξαγρυπνήσει στο προσκεφάλι του, ξέρουν. Όσοι έχουν δει νιώσει την αγάπη στην πιο αγνή μορφή της καταλαβαίνουν τι απώλεια είναι ένας άνθρωπος που δεν ήρθε στην ζωή. Τι δώρο είναι η ζωή. Κανείς δεν το ξέρει πριν το δει, πριν το αγκαλιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ημέρα του αγέννητου παιδιού: 350.000 εκτρώσεις στην Ελλάδα!

Μετά από μία γέννηση ο άνθρωπος δεν είναι ποτέ ο ίδιος. Το ίδιο συμβαίνει και σε μία έκτρωση. Μετά από μία έκτρωση ο άνθρωπος δεν είναι ο ίδιος. Το 44% των γυναικών που έχουν κάνει έκτρωση εμφανίζει νευρικές διαταραχές.

Το 25% απ’ αυτές τις γυναίκες επισκέπτεται ψυχίατρο για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρνει μία έκτρωση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ημέρα του αγέννητου παιδιού: Η πραγματικότητα που δεν ζούμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.