ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία την Κυριακή (14/2)

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τα ανθοπωλεία θα λειτουργήσουν κανονικά την Κυριακή (14/2) λόγω της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου.
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία την Κυριακή (14/2)

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η φετινή (2021) την οποία θα γιορτάσουμε την Κυριακή (14/2) είναι ίσως η πιο περίεργη στα χρονικά για τη χώρα μας, καθώς βρισκόμαστε υπό σκληρό lockdown.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες αρκετοί θα προσπαθήσουν να τη γιορτάσουν κανονικά και να πουν τα χρόνια πολλά στον σύντροφο ή τη σύντροφό τους. Έτσι τα ανθοπωλεία θα λειτουργήσουν κανονικά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 λόγω του υπάρχει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Κι αυτό παρά το lockdown που ισχύσει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, όπως η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Αχαΐα και πλέον και η Εύβοια.

Αναλυτικότερα πώς θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία

Προτεινόμενο ωράριο για τη λειτουργία τους είναι το 09:00 – 17:00, καθώς να θυμίσουμε πως τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 18:00.

Όποιος ή όποια επιθυμεί να αγοράσει λουλούδια, θα μπορεί να το κάνει μόνο και εφόσον έχει κλείσει ραντεβού με το ανθοπωλείο και θα μπορεί να τα παραλάβει είτε με τη μέθοδο του click away, είτε με εκείνη του click in shop. Βασικότατη προϋπόθεση είναι ο καταναλωτής να έχει στείλει τον κωδικό «2» με SMS στο 13033.

Προσοχή το μήνυμα έχει ισχύ δυο ωρών.

Οι παραγγελίες πάντως φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ήδη με τα ανθοπωλεία να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αυριανή ημέρα που θα τους επιτρέψει να πάρουν σημαντικά ανάσα στα έσοδα που έχουν μειωθεί λόγω των μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Σκόρπισε χαμόγελα ο Παπασταθόπουλος (pic)

Κακοκαιρία Μήδεια: Σε ποιες περιοχές χρειάζονται ήδη αλυσίδες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία την Κυριακή (14/2)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.