ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υμηττός: Καλύτερη η εικόνα λέει η Πυροσβεστική

Καλύτερα τα πράγματα στον Υμηττό
Υμηττός: Καλύτερη η εικόνα λέει η Πυροσβεστική

Υμηττός: Μία πολύ μεγάλη φωτιά ξέσπασε και μαίνεται από τις 3:18 τα ξημερώματα στον Υμηττό, έχοντας κάψει μεγάλες εκτάσεις βλάστησης.

Οι άνεμοι που έπνεαν στο σημείο ήταν πολύ δυνατοί, ενώ η φωτιά πέρασε στην κορυφογραμμή του βουνού, κάτι που την έκανε ορατή ακόμα και από το κέντρο της Αθήνας.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από δασική έκταση, πλησίον της οδού Σερρών, στην Παιανία, και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Λόγω της φωτιάς, εκκενώθηκαν από την αστυνομία τα κοντέινερ των ραδιοφωνικών σταθμών στην περιοχή, ενώ η φωτιά πλησίασε το Κέντρο Εκπομπής «Υμηττός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καίγεται ο Υμηττός και κεραίες ραδιοφώνων

Μάλιστα από τις 6:11 είχαν διακοπεί οι ψηφιακές μεταδόσεις των περιφερειακών καναλιών που εκπέμπονται από το συγκεκριμένο σημείο.

Ακόμα σταμάτησαν να ακούγονται και τα ραδιόφωνα:

Music

Δρόμος

Εκκλησία της Ελλάδος

Παραπολιτικά

Αρτ

Galaxy

Λαμψη

Ελληνικός

Ρυθμός

Easy

Love

Μελωδία

Παρεα

Θέμα fm

Στο Κόκκινο

Υμηττός: Σύμφωνα όπως με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αφού έχουν κοπάσει οι άνεμοι και έχουν αρχίσει οι ρίψεις νερού από τον αέρα.

Συγκεκριμένα 12 αεροσκάφη και ελικόπτερα επιχειρούν για να σβήσουν τη φωτιά, ενώ από εδάφους επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 141 πυροσβέστες με 46 οχήματα καθώς και πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής.

Από τη φωτιά στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε αναφέρθηκαν ζημιές εξωτερικά σε τέσσερα σπίτια, αλλά λόγω της γρήγορης απομάκρυνσης των κατοίκων από την αστυνομία – σύμφωνα με την πυροσβεστική – δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υμηττός: Καλύτερη η εικόνα λέει η Πυροσβεστική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.