ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γεγονός! Ο Σωτήρης Τσιόδρας κουρεύτηκε! (pic)

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας άλλαξε λουκ και έγινε χαμός στα social media!
Είναι γεγονός! Ο Σωτήρης Τσιόδρας κουρεύτηκε! (pic)

Δεν είναι troll, ούτε πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο Σωτήρης Τσιόδρας επιτέλους κουρεύτηκε και προκάλεσε χαμό στα social media, με τους χρήστες να σπεύδουν να σχολιάσουν τη νέα του… coup.

Σχολιάστηκε στο twitter –χωρίς κανέναν απολύτως σπουδαίο λόγο. Όμως δεν ήταν λίγοι αυτοί που μετά την άρση των μέτρων άρχισαν να ρωτούν εάν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα δημοφιλής Σωτήρης Τσιόδρας προτίθεται να… κουρευτεί, μετά και το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κουρείων ήδη από τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Χωρίς να είναι το μείζον, προς δε και ουσιώδες, πολλοί τηλεθεατές, βλέποντας τη σημερινή ενημέρωση του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, διαπίστωσαν ότι το διήμερο που προηγήθηκε και πάντως μετά την live ενημέρωση της Τρίτης, ο κ. Τσιόδρας, εν μέσω βεβαρημένου προγράμματος πέρασε και από το κομμωτήριο ή κουρείο που επισκέπτεται, με τη διαφορά να φαίνεται στη σύγκριση των δύο φωτογραφιών, αν και ορισμένοι -προφανώς κακεντρεχείς – σχολίασαν ότι η διαφορά ήταν μικρή.

Δείτε το κούρεμα που είχε μέχρι πρότινος ο Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και την αλλαγή, με το μαλλί να έχει σαφώς… σουλουπωθεί αισθητά!

Μερικά από τα σχόλια:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορoνοϊός: Για πρώτη φορά πλάσμα με αντισώματα στην Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Είναι γεγονός! Ο Σωτήρης Τσιόδρας κουρεύτηκε! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.