ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οινόφυτα: Οκτώ τραυματίες από πτώση δέντρου

Δέντρο καταπλάκωσε σκηνή μεταναστών στα Οινόφυτα, οκτώ τραυματίες ανάμεσα τους κι ένα παιδί σε σοβαρή κατάσταση
Οινόφυτα: Οκτώ τραυματίες από πτώση δέντρου

Δέντρο καταπλάκωσε σκηνή μεταναστών στα Οινόφυτα, οκτώ τραυματίες ανάμεσα τους κι ένα παιδί σε σοβαρή κατάσταση.

Τον τραυματισμό οκτώ ανθρώπων προκάλεσε η πτώση δέντρου σε σκηνή στο hot spot που βρίσκεται στα Οινόφυτα. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Αγλαΐα Κυριακού, στον Ευαγγελισμό και στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και δύο παιδιά τα οποία έχουν διακομισθεί στο Αγλαΐα Κυριακού. Άλλοι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι, μεταξύ αυτών και η μητέρα των δύο παιδιών, στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες   και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγεία οι  τραυματίες από την πτώση δέντρου στη σκηνή του hot spot στα Οινόφυτα φέρουν ελαφρά τραύματα. Στο σημείο έχουν μεταβεί και οχήματα της ΕΛ. ΑΣ ώστε να συνδράμουν τους πυροσβέστες για να κόψουν το δέντρο, ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχουν άλλα εγκλωβισμένα άτομα στη σκηνή. Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα, όταν απομακρύνθηκε το δέντρο και ελέγχθηκε η σκηνή

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά:

 

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οινόφυτα: Οκτώ τραυματίες από πτώση δέντρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.