ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Κουσκούση: Στα δικαστήρια μετά την επίθεση σε Χαρδαλιά (vid)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα η παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Αφού πέταξε νερό και προέβη σε λεκτικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του υφυπουργού η Ιωάννα Κουσκούση συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου...
Ιωάννα Κουσκούση: Στα δικαστήρια μετά την επίθεση σε Χαρδαλιά (vid)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα η παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Αφού πέταξε νερό και προέβη σε λεκτικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του υφυπουργού η Ιωάννα Κουσκούση συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και κρατείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουσκούση: Πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο -«Έφαγε» και κράξιμο! (vid)

Οι κατηγορίες που τη βαραίνουν είναι εξύβριση και απειλή.

Δείτε το βίντεο του grtimes:

Ιωάννα Κουσκούση: «Κόλαφος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η Ιωάννα  Κουσκούση πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο, μετά από το επεισόδιο με τον υφυπουργό Πολιτική Προστασία, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος κατέθεσε μήνυση.

Η Θεσσαλονικιά έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν άρχισε να ουρλιάζει σε αστυνομικούς, επειδή δεν την άφηναν να κάνει βόλτα στην «κλειστή» παραλία της Θεσσαλονίκης.

Όσο για το επεισόδιο με τον Νίκο Χαρδαλιά; Προφασιζόμενη ότι θέλει να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, τον «έλουσε» με ένα ποτήρι νερό αρχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της!

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Πάμε και στα social mediaόπου έγινε χαμός!

Η κίνησή της έφερε δριμεία κριτική και φαρμακερά σχόλια, ειδικά στο twitter.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννα Κουσκούση: Στα δικαστήρια μετά την επίθεση σε Χαρδαλιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.