ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Κουσκούση: Βγήκε από το ψυχιατρείο!

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση πήρε εξιτήριο πριν από λίγο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου είχε οδηγηθεί μετά τη σύλληψή της έπειτα από λεκτική επίθεση εις βάρος του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά. Η επίθεση, που έκανε η Ιωάννα Κουσκούση είχε, μάλιστα συνοδευτεί από τον εκσφενδονισμό ενός γυάλινου ποτηριού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ –...
Ιωάννα Κουσκούση: Βγήκε από το ψυχιατρείο!

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση πήρε εξιτήριο πριν από λίγο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου είχε οδηγηθεί μετά τη σύλληψή της έπειτα από λεκτική επίθεση εις βάρος του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Η επίθεση, που έκανε η Ιωάννα Κουσκούση είχε, μάλιστα συνοδευτεί από τον εκσφενδονισμό ενός γυάλινου ποτηριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Τη Δευτέρα τελικά η πληρωμή!

Η παρουσιάστρια, έπειτα από παραμονή μιας νύχτας στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και έπειτα από έναν έντονο διάλογο που είχαν μεταξύ τους, έδωσε εντολή να περάσει την διαδικασία του Αυτοφώρου ενώ διέταξε και την ακούσια νοσηλεία της στο ψυχιατρείο.

Σήμερα επρόκειτο να δικαστεί, όμως έπειτα από αίτημα της συνηγόρου της, Ανθούλας Ανάσογλου, που επικαλέστηκε την αναστολή των ποινικών δικαστηρίων της χώρας λόγω κορονοϊού, η υπόθεση απεσύρθη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 7 Σεπτεμβρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννα Κουσκούση: Βγήκε από το ψυχιατρείο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.