Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και σε κάθε της εμφάνιση είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπήκε στις ζωές μας με την επίθεση από το βιτριόλι που δέχθηκε. Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης την αγκάλιασε και εμείς χαιρόμαστε να την βλέπουμε να… ζει.

Απόψε έγινε κάτι που δεν το είχαμε ξαναδεί. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβαλε το επίσημο ένδυμα της και μάγεψε τον κόσμο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πήγε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου, που είναι χορηγός επικοινωνίας το Rise TV και κατάφερε να πάρει τη φωτίσει τον χώρο με την ομορφιά της.

Για πρώτη φορά είδαμε την Ιωάννα χωρίς καπέλο και με τα μαλλιά της κάτω. Φυσικά η μάσκα ήταν στο πρόσωπό της, καθώς είναι αναγκασμένη πλέον να ζει με αυτή για το υπόλοιπο της ζωής της.

Γυναίκες και άνθρωποι σαν την Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι τα πρότυπα που χρειάζεται η εποχή μας. Μακριά από το bullying και το bodysaming μέσα από τον κόσμο των social media.

Είναι στην ευχέρεια του καθενός ποιον θα ακολουθεί στα social media και στις μέρες μας κορίτσια σαν την Ιωάννη πρέπει να επικροτούνται. Για τη θέλησή τους για ζωή, που δεν τα παρατάνε σε όποια δοκιμασία κι αν βρεθεί στο δρόμο τους.

Δείτε τη δημοσίευση του Χάρη Σιανίδη: