ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι έγινε στο δικαστήριο που εξόργισε την ίδια και τους ανθρώπους της

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια διαλλείματος της δίκης το οποίο έφερε ένταση στο δικαστήριο.
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι έγινε στο δικαστήριο που εξόργισε την ίδια και τους ανθρώπους της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε χτες Τετάρτη (15/9) το Πανελλήνιο με τη δύναμη και το θάρρος της να παρευρεθεί στη δίκη της επίθεσης της.

Η Ιωάννα κέρδισε τον σεβασμό και το χειροκρότημα όλων, με τις δυνατές εικόνες της άτυχης κοπέλας έξω από το δικαστήριο να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την κοπέλα που της κατέστρεψε τη ζωή με την απάνθρωπη επίθεση με βιτριόλι. Η κατηγορούμενη ωστόσο απέδειξε για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα της καθώς απουσίαζε από τη χτεσινή δίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, «Happy Day», δεν κύλησαν όλα ομαλά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στη χτεσινή δίκη, παρά την απουσία της κατηγορούμενης Έφης Κ.

Κατά τη διάρκεια διαλλείματος της δίκης, η Ιωάννα μαζί με τους ανθρώπους της είχαν αποσυρθεί από την αίθουσα και συζητούσαν. Τότε έγινε αντιληπτός ένας νεαρός ο οποίος ξεκίνησε να την τραβάει φωτογραφίες! Ο νεαρός δεν είχε σχέση ούτε με τους δημοσιογράφους ούτε με τους φωτογράφους που βρισκόταν στο μέρος.

Μόλις λοιπόν τον αντιλήφθηκαν επικράτησε ένταση, με την πλευρά της Ιωάννας, συμπεριλαμβανόμενης και της ίδιας της κοπέλας, να του ζητάνε να διαγράψει τα στιγμιότυπα. Ακόμη, παρά το γεγονός ότι ήταν κάτι που συνέβη εκτός της αίθουσας, το δικαστήριο του ζήτησε επίσης να διαγράψει τις φωτογραφίες και να αποχωρήσει.

Παράλληλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, φέρεται να τρομοκρατήθηκε από τους δημοσιογράφους που την περικύκλωσαν με την άφιξη της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Έτσι, ενώ είχε σκοπό να προχωρήσει σε δηλώσεις, δεν περίμενε την κατάσταση που αντίκρυσε και άλλαξε γνώμη.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι έγινε στο δικαστήριο που εξόργισε την ίδια και τους ανθρώπους της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.