ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Εδώ έκρυβε το μπαούλο με τη νεκρή θεία του για να παίρνει τη σύνταξή της!

Υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα ξεσκεπάστηκε σε σπίτι στον Δήμο Πωγωνίου, μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού.
Ιωάννινα: Εδώ έκρυβε το μπαούλο με τη νεκρή θεία του για να παίρνει τη σύνταξή της!

Ιωάννινα: Υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα ξεσκεπάστηκε σε σπίτι στον Δήμο Πωγωνίου, μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού.

Η αστυνομία εντόπισε σε μπαούλο τη σορό 69χρονης γυναίκας που αναζητούσαν επί μέρες οι γείτονές της.

Όπως αποδείχθηκε, την είχε κρύψει στο μπαούλο ο ίδιος ο ανιψιός της νεκρής γυναίκας, προκειμένου να παίρνει τη σύνταξή της!

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται κι άλλη οικία, αλλά κανείς από τους χωριανούς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Ο 56χρονος συλληφθείς είχε έρθει στο χωριό τα τελευταία 4,5- 5 χρόνια και διέμενε σε αυτό το μικρό σπίτι μαζί με τη μητέρα του και την 69χρονη θεία του.

Η μητέρα του απεβίωσε πριν από 1,5 χρόνο και έτσι στο σπίτι συγκατοικούσαν η θεία με τον 56χρονο ανιψιό της .

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ οι δύο γυναίκες δεν έβγαιναν ιδιαίτερα από το σπίτι τους, ενώ η συμπεριφορά του 56χρονου προς αυτές φέρεται να ήταν «προβληματική».

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση, αρνείται την κατηγορία και είπε στους αστυνομικούς πως η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια.

Ο 56χρονος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές αφού ήταν σεσημασμένος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Είχε μείνει στη φυλακή για 3 χρόνια και το 1992 είχε αποδράσει, ενώ επί 14 χρόνια είχε καταφέρει να διαφεύγει της σύλληψης .

Το 2006 συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Όταν αποφυλακίστηκε κατηγορήθηκε για 2 βιασμούς, με την μία καταγγελία να έχει γίνει από συγγενικό του πρόσωπο Α’ βαθμού συγγένειας η οποία πάντως ανακλήθηκε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ: Τέλος οι Λόπες, Νταντσένκο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το τρόπαιο του ΝΒΑ πρώτα στα Σεπόλια» (vid)

Ραπτόπουλος: Αεκτσήδες και Αρειανοί βγαίνουν στο ραδιόφωνο μετά τον αποκλεισμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννινα: Εδώ έκρυβε το μπαούλο με τη νεκρή θεία του για να παίρνει τη σύνταξή της!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.