Ιωάννινα – Κακοκαιρία Μήδεια: Στα 50 εκατοστά το χιόνι! – Καθαρισμός των δρόμων λόγω παγετού


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ιωάννινα – Κακοκαιρία Μήδεια: Στα 50 εκατοστά το χιόνι! – Καθαρισμός των δρόμων λόγω παγετού


Ιωάννινα – Κακοκαιρία Μήδεια: Χιονόπτωση είχαμε από το πρωί της Κυριακής (14/2) στα Ιωάννινα, ενώ σε Κόνιτσα, Ζαγόρι, Μέτσοβο και Πωγώνι έχει πέσει η μεγαλύτερη ποσότητα χιονιού και λιγότερη στην περιοχή των Τζουμέρκων.

Ιωάννινα – Κακοκαιρία Μήδεια: Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προϊστάμενος από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτρης Μαυρογιώργος το ύψος του χιονιού στα ορεινά έχει φτάσει τα 50 εκατοστά !

Ολη τη διάρκεια της νύχτας 42 μηχανήματα από την Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με τους Δήμους έδωσαν μάχη ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Πρόβλημα που υπήρξε στην Κόνιτσα με την ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια αποκατάστασης και της ηλεκτροδότησης που προέκυψε στο Κεντρικό και στο Ανατολικό Ζαγόρι από την πτώση δέντρων σε καλώδια της ΔΕΗ.

Στα Ιωάννινα η ασθενής χιονόπτωση ξεκίνησε στις 5 το πρωί με το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 5 εκατοστά χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Παρόλο που μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί σφοδρή χιονόπτωση η εικόνα της πόλης έχει χαροποιήσει μικρούς και μεγάλους .

Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Κρύας, η ΔΕΥΑΙ είναι αναγκασμένη να διακόψει την παροχή νερού στην πόλη (παλιός Δήμος Ιωαννιτών) για 24 ώρες τουλάχιστον. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ βρίσκονται από το πρωί στην Κρύα και εργάζονται για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης.

Μέριμνα της Περιφέρειας όπως υπογράμμισε ο κ. Μαυρογιώργος είναι να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι καθώς θα επικρατήσουν συνθήκες παγετού.

Ιωάννινα – Κακοκαιρία Μήδεια: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ιωάννινα - Κακοκαιρία Μήδεια: Στα 50 εκατοστά το χιόνι! - Καθαρισμός των δρόμων λόγω παγετού Ιωάννινα - Κακοκαιρία Μήδεια: Στα 50 εκατοστά το χιόνι! - Καθαρισμός των δρόμων λόγω παγετού

Πηγή www.epirus-tv-news.gr

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras