×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ιωάννινα-Τρίκαλα: Νεαροί πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα


    Sportime Team

Ιωάννινα-Τρίκαλα: Νεαροί πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα


Ιωάννινα-Τρίκαλα: Τρόμος επικρατεί στο δρόμο Τρικάλων – Ιωαννίνων, αφού μία παρέα νεαρών στήνει καρτέρι και πετάει πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ακόμα λοιπόν ένα περιστατικό έλαβε χώρα, αφού τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/8) οι άγνωστοι δράστες, πέταξαν πέτρα σε ένα αμάξι, όπου βρισκόταν ένα ζευγάρι  με την 6χρονη κορούλα του.

Ο πατέρας της μικρής, που ταξίδευε με την οικογένεια του από τη Φθιώτιδα προς τα Γιάννινα, προσπάθησε να τρέξει προς τους νεαρούς, οι οποίοι όμως τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός: Έως τους 38 βαθμούς η θερμοκρασία

Ιωάννινα-Τρίκαλα: Σίγουρα τέτοιες πράξεις είναι πάρα πολύ επικίνδυνες και μπορούν να αποβούν μοιραίες, θρηνώντας θύματα στους δρόμους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πατέρας στο lamiareport.gr:

«Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά, λίγο πριν βγούμε στην Εγνατία Οδό, έξω από το χωριό Παναγιά, είδαμε μέσα στο δρόμο να ξεπροβάλει ένας νεαρός και να σηκώνει το χέρι ρίχνοντας μια πέτρα.

Μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει βλέπουμε 15-20 νεαρούς να μας πετροβολούν ομαδικά. Εκείνη τη στιγμή οδηγούσε η γυναίκα μου η οποία έπαθε σοκ, αφού πέρα από τις πέτρες φοβήθηκε να μην χτυπήσει και κάποιον από τους νεαρούς που ήταν στο πλάι του δρόμου.

Από τους ελιγμούς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το κοριτσάκι μας, ούτε κι εμείς, το αυτοκίνητο όμως έπαθε μεγάλη ζημιά. Το συμβαν έχει καταγραφεί από το Α.Τ. Καλαμπάκας».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.