ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίος: Σαρώνει το σφηνάκι σφαλιάρας που το πίνεις και σε δέρνουν

Σφηνάκια με.. σφαλιάρες σε κλαμπ στην Ίο - Η απίστευτη συνήθεια που έχει γίνει viral!
Ίος: Σαρώνει το σφηνάκι σφαλιάρας που το πίνεις και σε δέρνουν

Ίος. Το κατ’ εξοχήν ελληνικό νησί για πάρτι και διασκέδαση. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει γίνει γνωστή και για έναν ακόμη λόγο. Το περίφημο… σφαλιάρα challenge!

Οι κυρίως ξένοι τουρίστες λοιπόν έχουν βρει μια ομολογουμένως πρωτότυπη μορφή διασκέδασης στις διακοπές τους. Αν τυχόν βρεθείτε στο νησί των νότιων Κυκλάδων και δείτε κάποιον να κυκλοφορεί με ένα μα μαύρο αποτύπωμα παλάμης στο πρόσωπό του, μην ανησυχήσετε.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ που ρίχνει… χαστούκια, Γιάννης Μαούνης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», για την περίεργη αυτή συνήθεια.

««Το ρεκόρ που έχουμε είναι 365. Τόσα είναι τα άτομα που έχουν φάει χαστούκι. Όποιος έρχεται και παραγγέλνει το σφηνάκι slap, μόνο τρώει το χαστούκι, και κοστίζει 5 ευρώ. Το κανονικό σφηνάκι είναι στα 3 ευρώ! Αυτό ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, έρχονται πολλοί άνθρωποι από όλον τον κόσμο γι’ αυτό.

Είναι μία κοπέλα που θέλει στην Αυστραλία να υιοθετήσει την ιδέα μας γιατί και ο πατέρας της έχει αντίστοιχα ένα μπαρ. Αυτό ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, γιατί κάναμε ένα άλλο challenge. Ήρθε ένας μια μέρα και ήθελε να βάλουμε μία παλάμη στο πρόσωπό του, μετά ήρθε ένας άλλος και ζήτησε το ίδιο», ανέφερε αρχικά.

«Είναι δυνατά τα χαστούκια που ρίχνουμε. Είμαι ο μοναδικός στον κόσμο που έχω αυτό το πράγμα. Η συγκεκριμένη κοπέλα που έχω το κάνει 7 χρόνια. Την τελευταία φορά πονούσε το χέρι της! βάζει κανονικό make up στο χέρι της και φαίνεται», συμπλήρωσε.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίος: Σαρώνει το σφηνάκι σφαλιάρας που το πίνεις και σε δέρνουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.