ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωσήφ ο Ησυχαστής: Το ντοκιμαντέρ

Ιωσήφ ο Ησυχαστής: Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου για την ζωή του Αγίου . Πώς πέρασε τα παιδικά του χρόνια, πώς έφτασε στην Αθήνα για να δουλέψει ως σταθμάρχης και έμπορος, το όνειρο που τον σημάδεψε και πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να γίνει μοναχός. Η αρετή του να δίνει ελπίδα και τι...
Ιωσήφ ο Ησυχαστής: Το ντοκιμαντέρ

Ιωσήφ ο Ησυχαστής: Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου για την ζωή του Αγίου .

Πώς πέρασε τα παιδικά του χρόνια, πώς έφτασε στην Αθήνα για να δουλέψει ως σταθμάρχης και έμπορος, το όνειρο που τον σημάδεψε και πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να γίνει μοναχός. Η αρετή του να δίνει ελπίδα και τι συνέβη με τον άγνωστο αρραβώνα του.

Η προσφορά των δακρύων του στην Παναγία, η επίθεση των δαιμόνων και το θαύμα στο Άγιο Όρος που τον άλλαξε.

Από τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή αναγεννήθηκε σχεδόν όλο το Άγιο Όρος. Πνευματικά του τέκνα δημιούργησαν και αναζωογόνησαν πολλά μοναστήρια έως και τα πέρατα του κόσμου (Αμερική, Γέροντας Εφραίμ Αριζόνα).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωσήφ ο Ησυχαστής: Το ντοκιμαντέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.