ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιουλία Καραπατάκη ΔΕΝ πρέπει να αλλάξεις!

Το σμίξιμο της ερμηνεύτριας με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Νίκο Αναγνωστάκη.
Ιουλία Καραπατάκη ΔΕΝ πρέπει να αλλάξεις!

Η Ιουλία Καραπατάκη είναι ικανή ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς, με γκάμα πλατιά και ρίζα γερή. Θα έλεγα είναι η «λαϊκή τραγουδίστρια» του σήμερα, με την ακριβή και ουσιαστική σημασία του χαρακτηρισμού.

Μπορεί να ερμηνεύσει με αξιώσεις στιγμές απ’ το κλασικό ρεπερτόριο (από Νίνου μέχρι… Σακελλαρίου) και την ίδια ώρα συνεργάζεται με τον Μάλαμα, τον Σιώτα και όχι μόνο μη διστάζοντας να ανοιχτεί και σε μοντέρνους «πειραματισμούς».

Δεν είναι πλέον ανερχόμενη, καθότι έχει ανέλθει ψηλά… και στα μάτια του σιναφιού της και σε αυτά του κοινού.

Της λείπει ένα τραγούδι που θα κάνει το μπαμ… για να υπογραμμίσει με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα έχει κατακτήσει. Πιστεύω δεν θ’ αργήσει να ‘ρθει, παρότι στις μέρες τα καλά τραγούδια που «σμίγουν» ετερόκλητα ακροατήρια και ακούγονται πλατιά από μικρούς και μεγάλους, δεν προκύπτουν με τους ρυθμούς παλαιότερων δεκαετιών.

Η πεποίθησή μου προκύπτει απ’ το γεγονός ότι είναι κάτι που το δικαιούται και απ’ την «κινητικότητά» της. Επίσης έχει το χάρισμα να γράφει… στη σκηνή!

Ακούγοντας τη συμμετοχή της στα… ωραία «Απρόοπτα» του Χρήστου Νικολόπουλου και του Νίκου Αναγνωστάκη, γεννήθηκε μέσα μου η φράση του τίτλου του άρθρου αυτού:

Ιουλία Καραπατάκη ΔΕΝ πρέπει να αλλάξεις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιουλία Καραπατάκη ΔΕΝ πρέπει να αλλάξεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.