ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάτιος Πατμάνογλου: Ξαναέγινε πατέρας

Υπάτιος Πατμάνογλου: Πατέρας για δεύτερη φορά με τη σύζυγό του Εμμανουέλα Βογιατζή να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Κύριε Ιησού Χριστέ Υιε του θεού και Υπεραγία θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον...
Υπάτιος Πατμάνογλου: Ξαναέγινε πατέρας

Υπάτιος Πατμάνογλου: Πατέρας για δεύτερη φορά με τη σύζυγό του Εμμανουέλα Βογιατζή να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Κύριε Ιησού Χριστέ Υιε του θεού και Υπεραγία θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον Κόσμο», έγραψε κ. Πατμάνογλου.

Η οικογένεια έχει ακόμα ένα κοριτσάκι.

Πρόκειται για τον άνθρωπο του οποίου η οικογένεια (γυναίκα και γιος) είχε σκοτωθεί σε τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική, πριν από τρία χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπάτιος Πατμάνογλου: Ξαναέγινε πατέρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.