ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κάρυστο

Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ύστερα από πολύωρη μάχη, κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια. Η φωτιά στην Κάρυστο ξέσπασε χθες (02.07.2020) το μεσημέρι, με τις ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να παραμένουν στο σημείο υπό το φόβο πως μπορεί να αναζωπυρωθεί η φωτιά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέτρα: Όλα όσα θα ανακοινώσει σήμερα...
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κάρυστο

Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ύστερα από πολύωρη μάχη, κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια.

Η φωτιά στην Κάρυστο ξέσπασε χθες (02.07.2020) το μεσημέρι, με τις ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να παραμένουν στο σημείο υπό το φόβο πως μπορεί να αναζωπυρωθεί η φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέτρα: Όλα όσα θα ανακοινώσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επί τόπου παραμένουν 46 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ έχουν αποσυρθεί τα εναέρια μέσα.

Σημειώνεται ακόμη, ότι με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, πήγε χθες στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: evima.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κάρυστο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.