ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός – Υγειονομικοί: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο «Σωτηρία»

Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις οι υγειονομικοί, διεκδικώντας το δικαίωμα στην επιλογή να αποφασίσουν εκείνοι για το αν θα κάνουν το εμβόλιο. 
Υποχρεωτικός εμβολιασμός – Υγειονομικοί: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο «Σωτηρία»

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συνεχίζουν ενωμένοι τις αντιδράσεις τους οι υγειονομικοί υπάλληλοι. Την Παρασκευή (17/9) συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Με πανό και συνθήματα ζητούν να σταματήσει η αναστολή της εργασίας. Έχει επιβληθεί από τις αρχές του μήνα η Κυβέρνηση προκειμένου να επιστρέψουν στα πόστα τους και να ενισχύσουν την προσπάθεια κάνει το ΕΣΥ κατά του Covid-19.

«Οι ήρωες στον δρόμο χωρίς 1 ευρώ όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό». «Όχι στην υποχρεωτικότητα, στους εκβιασμούς και στους διαχωρισμούς», ανάφεραν κάποια από τα πανό οι τα πλακάτ που κρατούσαν κάποιοι εξ αυτών.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι και από άλλα νοσοκομεία. Άλλοι κλάδοι έχουν υποστεί το «κυνηγητό» της Κυβέρνησης και οι οποίοι αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την συγκέντρωση.

 

Υγειονομικοί υπάλληλα έξω από το Σωτηρία σε συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συνεχίζουν ενωμένοι τις αντιδράσεις τους οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι την Παρασκευή (17/9) συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποχρεωτικός εμβολιασμός – Υγειονομικοί: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο «Σωτηρία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.