ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Νέα συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας κατά της υποχρεωτικότητας

Νέα δυναμική συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/9) στο κέντρο της Αθήνας.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Νέα συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας κατά της υποχρεωτικότητας

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες από πολίτες συνεχίζονται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Σήμερα Σάββατο (25/9) το σημείο «ραντεβού» αποτέλεσε το Πάρκο Ελευθερίας στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο το «παρών» έδωσαν εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους (υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί, ένστολοι) που «πλήττονται» από τα μέτρα που εφαρμόζει εναντίον τους η Κυβέρνηση (όπως η αναστολή εργασίας).

«ΌΧι στην υποχρεωτικότητα, όχι στον διχασμό. Ναι στην ελεύθερη βούληση» ανέφερε ένα από τα αρκετά πανό και πλακάτ στη συγκέντρωση, ενώ ένα άλλο σημείωνε: «Ε.Κ.Α.Β. Χθες ήρωες σήμερα μολυσματικοί. Διασώστες πληρώματα ασθενοφόρου».

Κοινό αίτημα όλων η αυτοδιάθεση και η προσωπική επιλογή στο εμβόλιο και όχι στα σκληρά μέτρα που εξαναγκάζουν τους πολίτες αυτούς να υποβληθούν σε κάτι που δεν επιθυμούν.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στην οποία μετείχαν πολίτες όλων των ηλικιών

 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Νέα συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας κατά της υποχρεωτικότητας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.