Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους

Νέα δυναμική συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/9) στο κέντρο της Αθήνας.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες από πολίτες συνεχίζονται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Σήμερα Σάββατο (25/9) το σημείο «ραντεβού» αποτέλεσε το Πάρκο Ελευθερίας στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο το «παρών» έδωσαν εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους (υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί, ένστολοι) που «πλήττονται» από τα μέτρα που εφαρμόζει εναντίον τους η Κυβέρνηση (όπως η αναστολή εργασίας).

«ΌΧι στην υποχρεωτικότητα, όχι στον διχασμό. Ναι στην ελεύθερη βούληση» ανέφερε ένα από τα αρκετά πανό και πλακάτ στη συγκέντρωση, ενώ ένα άλλο σημείωνε: «Ε.Κ.Α.Β. Χθες ήρωες σήμερα μολυσματικοί. Διασώστες πληρώματα ασθενοφόρου».

Κοινό αίτημα όλων η αυτοδιάθεση και η προσωπική επιλογή στο εμβόλιο και όχι στα σκληρά μέτρα που εξαναγκάζουν τους πολίτες αυτούς να υποβληθούν σε κάτι που δεν επιθυμούν.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στην οποία μετείχαν πολίτες όλων των ηλικιών

 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Συγκέντρωση στο Παρκο Ελευθερίας από ανεμβολίαστους