ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ο Πέτσας κλείνει το μάτι για σώματα ασφαλείας και εργαζόμενους σε εστίαση

Στην πιθανότητα επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού τόσο στα σώματα ασφαλείας, όσο και στην εστίαση, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ο Πέτσας κλείνει το μάτι για σώματα ασφαλείας και εργαζόμενους σε εστίαση

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας,δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού να επεκταθεί στην εστίαση και τα σώματα ασφαλείας.

Με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση συνεχίζει να μην ακούει την κοινωνία και τις διαφορετικές απόψεις, χωρίς να σέβεται την επιθυμία μερίδας πολιτών και νομοθετεί χωρίς να λογαριάζει κανέναν.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ, η υποχρεωτικότητα σε ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων μας απέδωσε σε μεγάλο βαθμό, και στο υγειονομικό προσωπικό και στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

«Όσον αφορά σε άλλες κατηγορίες, όπως την εστίαση, παραμένει στο τραπέζι το θέμα της υποχρεωτικότητας, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό ενόψει του φθινοπώρου αυτό το ζήτημα θα το λύσει η αγορά από μόνη της. Το πολύ μεγάλο ποσοστό θα είναι εμβολιασμένο, γιατί δε θα θέλουν οι επιχειρηματίες να ρισκάρουν την τσέπη τους και οι εργαζόμενοι τη δουλειά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση κόλαφος για κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους – Οργή των πολιτών για τους λάθους χειρισμούς

US Open: «Άλματα» στην Παγκόσμια κατάταξη από τη Σάκκαρη – Μπορεί ακόμη και στο Νο4!

Άγριες Μέλισσες: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του έργου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ο Πέτσας κλείνει το μάτι για σώματα ασφαλείας και εργαζόμενους σε εστίαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.