ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους αθλητές – Ποιες οι σκέψεις της Κυβέρνησης!

Έρχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους αθλητές σύμφωνα με τις σκέψεις της Κυβέρνησης!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους αθλητές – Ποιες οι σκέψεις της Κυβέρνησης!

Έρχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους αθλητές σύμφωνα με τις σκέψεις της Κυβέρνησης!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Σήμερα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις που θα πάρει η Ελληνική Κυβέρνηση αναφορικά με τα νέα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού μετά την αισθητή αύξηση των κρουσμάτων.

Την ίδια στιγμή, στις τάξεις της κυβέρνησης φαίνεται πως ωριμάζει η σκέψη να ξεκλειδώσει ακόμα και μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες η πρώτη φάση του σχεδιασμού για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, όπως αναφέρουν τα Νέα.

Με δεδομένη την κατάσταση ύψιστης επιφυλακής στην οποία βρίσκονται κυβέρνηση και ειδικοί, αναπροσαρμόζοντας τους σχεδιασμούς τους, αναμένεται κλιμακωτή εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικότητας αναφορικά με το εμβόλιο του Covid-19 μέχρι και το φθινόπωρο, ανάλογα με τα τότε δεδομένα.

Άλλωστε και οι ειδικοί της Επιτροπής Βιοηθικής συστήνουν στον Πρωθυπουργό μία διαβαθμισμένη εφαρμογή ακόμα και ως προς τη σειρά του υγειονομικού προσωπικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θα γίνουν οριζόντια για όλες τις, προς το παρόν υπό εξέταση, πληθυσμιακές κατηγορίες, αλλά αποκλειστικά για τους εργαζόμενους σε οίκους ευγηρίας και δομές φροντίδας ευπαθών ομάδων, ενώ έπονται τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ωστόσο δεν αποκλείεται -ανάλογα με τα δεδομένα του φθινοπώρου (εμβολιαστική κάλυψη, επιδημιολογικοί δείκτες)- να ακολουθήσουν και άλλες δύο.

Συγκεκριμένα ως ξεχωριστή κατηγορία αντιμετωπίζονται οι εκπαιδευτικοί που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε μεταγενέστερο χρόνο και εφόσον η εμβολιαστική κάλυψη δεν φτάσει σε απολύτως ικανοποιητικά επίπεδα.

Επιπλέον οι συζητήσεις ενδέχεται να ανοίξουν και για άλλες κατηγορίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως στους στρατεύσιμους, στους αθλητικές ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σωματείων ή σε ειδικά τμήματα των σωμάτων ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αυτές είναι οι κατηγορίες εργαζομένων που υπάρχει η σκέψη

Euro 2020: Σημάδευαν με λέιζερ στα μάτια τον Σμάιχελ στο πέναλτι του Κέιν!

Survivor: Κοινή έξοδος για Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλία Μπόγδανο!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>