Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Στρατός, Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. οι επόμενοι κλάδοι που «χτυπά» η Κυβέρνηση!

Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε Στρατό, Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Η Κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να επεκτείνει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου και σε άλλους κλάδους.

Ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός των υγειονομικών έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις στον κλάδο, ωστόσο η Κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει σε επέκταση και σε άλλα επαγγέλματα.

20.000 υγειονομικοί δεν είχαν εμβολιαστεί και ελάχιστοι ενέδωσαν στην πίεση από τα νέα μέτρα.

Οι περισσότεροι κράτησαν την βούλησή τους ελεύθερη και δεν φοβήθηκαν να χάσουν τη δουλειά τους.

Έτσι, τα νούμερα στην Κυβέρνηση δεν βγαίνουν και έτσι θέλει να πιέσει ακόμα περισσότερο.

Οι επόμενοι επαγγελματικοί κλάδοι λοιπόν που αναμένεται να πιεστούν για να φτάσουν σε σημείο να εξαναγκαστούν σε εμβολιασμό είναι ο Στρατός, η αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας στο Mega, αν οι ειδικοί το συστήσουν, τότε θα προχωρήσουν στην υποχρεωτικότητα.

Φαίνεται πως το γεγονός ότι όπως όλα δείχνουν θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στον υγειονομικό τομέα με ελλείψεις προσωπικού που θα βρουν σε επ’ αορίστον αναστολή εργασίας χωρίς μισθό, δεν πτοεί την Κυβέρνηση.

Έτσι, αν και εφόσον προχωρήσουν στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμούς και στους υπόλοιπους κλάδους, τότε αυτόματα θα ανοίξουν… πόλεμο μαζί τους και θα φέρει μεγάλες αντιδράσεις από τους εργαζομένους στους συγκεκριμένους τομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Χίο: «Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου» – «Προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Koρονοϊός εμβόλια: Έρχονται απολύσεις ανεμβολίαστων – Απειλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης

Hλίας Μπόγδανος: Ξανά Survivor ο αγαπητός παίκτης (pic)