ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Στρατός, Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. οι επόμενοι κλάδοι που «χτυπά» η Κυβέρνηση!

Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε Στρατό, Αστυνομία και Πυροσβεστική.
Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Στρατός, Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. οι επόμενοι κλάδοι που «χτυπά» η Κυβέρνηση!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Η Κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να επεκτείνει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου και σε άλλους κλάδους.

Ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός των υγειονομικών έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις στον κλάδο, ωστόσο η Κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει σε επέκταση και σε άλλα επαγγέλματα.

20.000 υγειονομικοί δεν είχαν εμβολιαστεί και ελάχιστοι ενέδωσαν στην πίεση από τα νέα μέτρα.

Οι περισσότεροι κράτησαν την βούλησή τους ελεύθερη και δεν φοβήθηκαν να χάσουν τη δουλειά τους.

Έτσι, τα νούμερα στην Κυβέρνηση δεν βγαίνουν και έτσι θέλει να πιέσει ακόμα περισσότερο.

Οι επόμενοι επαγγελματικοί κλάδοι λοιπόν που αναμένεται να πιεστούν για να φτάσουν σε σημείο να εξαναγκαστούν σε εμβολιασμό είναι ο Στρατός, η αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας στο Mega, αν οι ειδικοί το συστήσουν, τότε θα προχωρήσουν στην υποχρεωτικότητα.

Φαίνεται πως το γεγονός ότι όπως όλα δείχνουν θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στον υγειονομικό τομέα με ελλείψεις προσωπικού που θα βρουν σε επ’ αορίστον αναστολή εργασίας χωρίς μισθό, δεν πτοεί την Κυβέρνηση.

Έτσι, αν και εφόσον προχωρήσουν στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμούς και στους υπόλοιπους κλάδους, τότε αυτόματα θα ανοίξουν… πόλεμο μαζί τους και θα φέρει μεγάλες αντιδράσεις από τους εργαζομένους στους συγκεκριμένους τομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Χίο: «Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου» – «Προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Koρονοϊός εμβόλια: Έρχονται απολύσεις ανεμβολίαστων – Απειλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης

Hλίας Μπόγδανος: Ξανά Survivor ο αγαπητός παίκτης (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Στρατός, Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. οι επόμενοι κλάδοι που «χτυπά» η Κυβέρνηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!