ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση 10χρονης: Σήμερα στην ανακρίτρια η κατηγορούμενη

Υπό Δρακόντεια μέτρα οδηγήθηκε χτες η 33χρονη κατηγορούμενη της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και επικαλέστηκε λόγους υγείας και ζήτησε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Υπόθεση 10χρονης: Έτσι λοιπόν σήμερα στις 11:00 αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας. Όπως είπε, προχθές νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα με...
Υπόθεση 10χρονης: Σήμερα στην ανακρίτρια η κατηγορούμενη

Υπό Δρακόντεια μέτρα οδηγήθηκε χτες η 33χρονη κατηγορούμενη της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και επικαλέστηκε λόγους υγείας και ζήτησε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπόθεση 10χρονης: Έτσι λοιπόν σήμερα στις 11:00 αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Όπως είπε, προχθές νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα με συνέπεια, όπως σημείωσε, να μην είναι σε θέσει να απολογηθεί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της θα υποβάλει στην ανακρίτρια αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπόθεση 10χρονης: Σήμερα στην ανακρίτρια η κατηγορούμενη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.