ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Μαρκέλλας: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της κατηγορούμενης – Δείτε ποια είναι (vids)

Υπόθεση Μαρκέλλας Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες της 33χρονης που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.
Υπόθεση Μαρκέλλας: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της κατηγορούμενης – Δείτε ποια είναι (vids)

Υπόθεση Μαρκέλλας Στις γυναικείες φυλακές Θήβας οδηγήθηκε η 33χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα στοιχεία και η φωτογραφία της δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, σημείωσε πως με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων η εντολέας του στοχοποιείται, προσθέτοντας πως στο κατάστημα κράτησης θα κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για την απαγωγή της Μαρκέλλας!

Εξάλλου, η αστυνομία ερευνά εις βάθος τη πιθανότητα πίσω από την αρπαγή της Μαρκέλλας να κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Στο μεταξύ πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των δικηγόρων για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, καθώς σύμφωνα με τον Α. Κούγια ο Β. Νουλέζας έκανε πρόταση αποζημίωσης στην οικογένεια της Μαρκέλλας.

Υπόθεση Μαρκέλλας: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπόθεση Μαρκέλλας: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της κατηγορούμενης – Δείτε ποια είναι (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.