Και τι δεν σκαρφίζονται κάποιοι προκειμένου να καταφέρουν να ταξιδέψουν εντός της Ελλάδας, χωρίς να υποβληθούν στο απαραίτητο μοριακό τεστ κατά του κορονοϊού, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Αυτή τη φορά προέκυψε μια ύποπτη υπόθεση με πλαστά μοριακά τεστ COVID-19 την οποία και ερευνά η Αστυνομία το τελευταίο διήμερο.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, δυο άτομα εμφάνισαν σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας αρνητικά μοριακά τεστ, για να ταξιδέψουν.

Εν συνεχεία η υπόθεση άρχισε να «βρωμάει», καθώς όταν το ταξιδιωτικό γραφείο επικοινώνησε με μικροβιολόγο στην περιοχή του Ζωγράφου, για να της πει ότι οι δυο αλλοδαποί είχαν ξεχάσει εκεί τα δυο τεστ και δεν μπορούσαν να τους βρουν, για να τους τα επιστρέψουν.

Από την πλευρά της η γιατρός δήλωσε άγνοια για αυτό που της μιλούσαν και όταν πήρε στα χέρια της τα έγγραφα, διαπίστωσε ότι ήταν πλαστά.

Κατόπιν ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πάνω στα έγγραφα υπήρχαν σφραγίδες και υπογραφές από συγκεκριμένο μικροβιολογικό εργαστήριο, το οποίο, όμως, δεν γνώριζε κάτι για τα έγγραφα.

Η έρευνα συνεχίζεται…

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Έκκληση στους εκπαιδευτικούς για να εμβολιαστούν μαζικά

Λατινοπούλου: Άγριο «κράξιμο» στο Twitter – «Ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτηση

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Ο Κοκλώνης δημοσιεύει για πρώτη φορά video από την πρώτη τους συνάντηση!