ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργείο Υγείας: Το συγκινητικό βίντεο και το «ευχαριστώ»

Το Υπουργείο Υγείας και ο Υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, με ένα συγκινητικό βίντεο αποφάσισαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» σε όσους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού. Την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, που τιμάται σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, επέλεξε ο Βασίλης Κικίλιας για να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάζονται...
Υπουργείο Υγείας: Το συγκινητικό βίντεο και το «ευχαριστώ»

Το Υπουργείο Υγείας και ο Υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, με ένα συγκινητικό βίντεο αποφάσισαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» σε όσους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού.

Την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, που τιμάται σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, επέλεξε ο Βασίλης Κικίλιας για να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάζονται με αυτοθυσία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αντί μηνύματος, ο κ. Κικίλιας δημοσιοποίησε βίντεο, παραγωγής του υπουργείου Υγείας, με εικόνες εργαζομένων γιατρών και νοσηλευτών από τα νοσοκομεία αναφοράς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπουργείο Υγείας: Το συγκινητικό βίντεο και το «ευχαριστώ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.