×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Η απάντηση για το επεισόδιο με αστυνομικούς και πολίτη (vid)


Κώστας Παπαδόπουλος

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Η απάντηση για το επεισόδιο με αστυνομικούς και πολίτη (vid)


Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης υπέβαλε ερώτηση στη Βουλή για το περιστατικό στη Μιχαλακόπουλου.

Μάλιστα για το επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα σε αστυνομικούς και πολίτη, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Κάνοντας επί της ουσίας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς “κατά σύμπτωση” περιήλθε στην κατοχή του και δείχνει αστυνομικούς να ακινητοποιούν μοτοσυκλετιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η εξήγηση του Τσιόδρα για τις μάσκες δεν πρέπει να έπεισε ούτε τον ίδιο

Γιατί; Επειδή σύμφωνα με την εκδοχή του Ρουβίκωνα, ο μοτοσυκλετιστής διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο. Ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ραγκούσης υιοθετεί την εκδοχή του Ρουβίκωνα δίχως να διερευνήσει μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή.

Σε ότι όμως αφορά στο περιστατικό τα γεγονότα έχουν ως εξής.

Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το περιστατικό αφορά σε συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή.Κατά τη διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή. Ούτε συνοδεία, ούτε συνοδοί.

Εξάλλου, στην έρευνα που ήδη διεξάγει για το περιστατικό η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, Υπηρεσία της οποίας προΐσταται εισαγγελεύς, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο αστυνομικός θα καταθέσουν.

Αυτονόητα, με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα υπάρξει ενημέρωση», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras