ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Η απάντηση για το επεισόδιο με αστυνομικούς και πολίτη (vid)

Επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο...
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Η απάντηση για το επεισόδιο με αστυνομικούς και πολίτη (vid)

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης υπέβαλε ερώτηση στη Βουλή για το περιστατικό στη Μιχαλακόπουλου.

Μάλιστα για το επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα σε αστυνομικούς και πολίτη, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Κάνοντας επί της ουσίας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς “κατά σύμπτωση” περιήλθε στην κατοχή του και δείχνει αστυνομικούς να ακινητοποιούν μοτοσυκλετιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η εξήγηση του Τσιόδρα για τις μάσκες δεν πρέπει να έπεισε ούτε τον ίδιο

Γιατί; Επειδή σύμφωνα με την εκδοχή του Ρουβίκωνα, ο μοτοσυκλετιστής διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο. Ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ραγκούσης υιοθετεί την εκδοχή του Ρουβίκωνα δίχως να διερευνήσει μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή.

Σε ότι όμως αφορά στο περιστατικό τα γεγονότα έχουν ως εξής.

Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το περιστατικό αφορά σε συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή.Κατά τη διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή. Ούτε συνοδεία, ούτε συνοδοί.

Εξάλλου, στην έρευνα που ήδη διεξάγει για το περιστατικό η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, Υπηρεσία της οποίας προΐσταται εισαγγελεύς, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο αστυνομικός θα καταθέσουν.

Αυτονόητα, με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα υπάρξει ενημέρωση», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Η απάντηση για το επεισόδιο με αστυνομικούς και πολίτη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.