ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: 54χρονος φωτογράφιζε παιδάκια στην παραλία!

Μία ασυνήθιστη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και δύο μικρά κοριτσάκια. Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα των δύο κοριτσιών το περασμένο Σάββατο, σε παραλία του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν αντελήφθη ότι ένας 54χρονος φωτογράφιζε τις δύο κόρες της με το κινητό του τηλέφωνο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Λίστα Πέτσα: Στους ουραγούς το Sportime...
Ηράκλειο: 54χρονος φωτογράφιζε παιδάκια στην παραλία!

Μία ασυνήθιστη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και δύο μικρά κοριτσάκια.

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα των δύο κοριτσιών το περασμένο Σάββατο, σε παραλία του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν αντελήφθη ότι ένας 54χρονος φωτογράφιζε τις δύο κόρες της με το κινητό του τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Λίστα Πέτσα: Στους ουραγούς το Sportime και sportime.gr με 9.000 ευρώ συνολικά

Η γυναίκα αντέδρασε έντονα και προκλήθηκε φραστικό επεισόδιο, εκλήθη η αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του άνδρα, ο οποίος συνελήφθη για εξύβριση. Από την αστυνομία εξετάζεται το κινητό του τηλέφωνο.

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο: 54χρονος φωτογράφιζε παιδάκια στην παραλία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.