ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Φορτηγό παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Ηράκλειο: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να παρασύρεται από διερχόμενο φορτηγό.  
Ηράκλειο: Φορτηγό παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Ηράκλειο: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να παρασύρεται από διερχόμενο φορτηγό.  Όσα είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή (30/7) στο Ηράκλειο. Ένα φορτηγό παρέσυρε μία 85χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Σοκαρισμένος παραμένει ο οδηγός.

Η άτυχη 85χρονη βρέθηκε διαμελισμένη στο οδόστρωμα. Η ηλικιωμένη είναι κάτοικος της περιοχής και φέρεται την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο να πήγαινε στην επιχείρηση της κόρης της.

Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ανέφεραν στο Creta24, πως η 85χρονη τη μια στιγμή βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο και την επόμενη διαμελισμένη κάτω από τις πίσω ρόδες του μεγάλου οχήματος.

Άνδρες του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου έσπευσαν στο σημείο και διερευνούν της συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Ο οδηγός του οχήματος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η ηλικιωμένη να ζαλίστηκε και να έπεσε από το πεζοδρόμιο στο οδόστρωμα. Τη στιγμή εκείνη που περνούσε το φορτηγό.

Διαβάστε ακόμη: 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Του κήρυξε τον… πόλεμο ο «Αγάπη Μόνο»

Κορονοϊός: Τα τελευταία δεδομένα στη χώρα – Τι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Τζιοβίνκο: Εκτός και από το δεύτερο φιλικό της Αλ Χιλάλ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο: Φορτηγό παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.