ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Αρνητής του κορονοϊού γρονθοκόπησε δημοτικό αστυνομικό

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού στο Μετρό, είχαμε ένα ακόμη αποτρόπαιο περιστατικό με αρνητή του κορονοϊού. Αυτή τη φορά σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Συγκεκριμένα  ο αρνητικής του κορονοϊού επιτέθηκε σε δημοτικό αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου. Όπως μεταφέρει το cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης όταν δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν ελέγχους...
Ηράκλειο Κρήτης: Αρνητής του κορονοϊού γρονθοκόπησε δημοτικό αστυνομικό

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού στο Μετρό, είχαμε ένα ακόμη αποτρόπαιο περιστατικό με αρνητή του κορονοϊού. Αυτή τη φορά σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα  ο αρνητικής του κορονοϊού επιτέθηκε σε δημοτικό αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Όπως μεταφέρει το cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης όταν δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν ελέγχους για χρήση μάσκας και μετακινήσεων.

Έξω από το δημαρχείο σταματούν έναν πολίτη ο οποίος δεν φορούσε μάσκα και τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν και ως προς τα έγγραφα μετακίνησης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ωστόσο άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον δημοτικό αστυνομικό αρνούμενος τον έλεγχο ενώ εξέφραζε τις απόψεις του περί συνομωσιολογίας και συστήματος.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο πολίτης γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον δημοτικό αστυνομικό.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον δημοτικό αστυνομικό στο ΠΑΓΝΗ για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ο δημοτικός αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του καθώς φέρει κάποιους μώλωπες από την επίθεση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πολιτικός προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας, Μαρίνος Παττακός ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που έχει καταγραφεί.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του 10μηνου των ελέγχων έχουν καταγραφεί αρκετοί πολίτες που είχαν άρνηση στον έλεγχο ωστόσο είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που περικλείει και επίθεση. Ο συγκεκριμένος πολίτες, είναι γνώριμος των αρχών, έχει ήδη συλληφθεί απο την ΕΛ.ΑΣ. κι έχει κινηθεί η διαδικασία ποινικής δίωξης», επεσήμανε σχετικα ο κ. Παττακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 100-74: Αιχμαλωσία κι εφιάλτης

Κορονοϊός: Τι να κάνετε για να μην θολώνουν τα γυαλιά σας όταν φοράτε μάσκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο Κρήτης: Αρνητής του κορονοϊού γρονθοκόπησε δημοτικό αστυνομικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.