ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο Κρήτης – ΑΙΣΧΟΣ! Άντρας αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλα σε στάση λεωφορείου

Μια αποτρόπαια και αρρωστημένη εμπειρία, βίωσε μια κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης που περίμενε το Λεωφορείο σε μια στάση. 
Ηράκλειο Κρήτης – ΑΙΣΧΟΣ! Άντρας αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλα σε στάση λεωφορείου

Ηράκλειο Κρήτης: Μια αποτρόπαια και αρρωστημένη εμπειρία, βίωσε μια κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης που περίμενε το Λεωφορείο σε μια στάση. 

Συγκεκριμένα μιλάμε για τη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου μπροστά στα έντρομα μάτια της νεαρής γυναίκας ένας άνδρας άρχισε να αυνανίζεται!

Μάλιστα αρρωστημένος αυτός τύπος δεν δίστασε να εκσπερματώσει πάνω στα παπούτσια της κοπέλας, ολοκληρώνοντας την ουσιαστική σεξουαλική του επίθεση με τον πιο αηδιαστικό τρόπο.

Η κοπέλα παρότι σοκαρισμένη και αηδιασμένη είχε την ψυχραιμία ώστε να καταγράψει το αποτρόπαιο περιστατικό με το κινητό της.

Μάλιστα στο τέλος του βίντεο ακούγεται να βάζει τις φωνές στον ανώμαλο άνδρα, ενώ εκείνος να τρέπεται  σε φυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του και οι αρχές τον αναζητούν.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας αυνανίζεται παρακολουθώντας κορίτσια και κυκλοφορόντας με το μόριο του έξω.

Το βίντεο έχει κοινοποιηθεί σε λογαριασμούς στο facebook με την ανάρτηση να αναφέρει τα εξής: «ΠΡΟΣΟΧΉ!! Στο Ηράκλειο Κρήτης κυκλοφορεί ένας ψυχοπαθής που αυνανίζεται παρακολουθώντας κορίτσια κυκλοφορώντας με το μόριό του έξω. Σήμερα έγινε ένα περιστατικό δίπλα στα ΚΤΕΛ του Ηρακλείου Κρήτης στη στάση λεωφορείων απέναντι από τον κρητικό φούρνο στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως. Καταγράφοντας έναν νεαρό που αυνανιζόταν κοιτάζοντας μια κοπέλα και ώστε να τα εκσπερματώσει πάνω της. Καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία. Κοινοποίηστε το βίντεο να τον δουν όλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία και οι παίκτες που πανηγύρισαν με ύβρεις (vids)

Κούγιας σε Μπέο: «Κράτα τη σκάλα για να αποδράσεις από καμία φυλακή»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο Κρήτης – ΑΙΣΧΟΣ! Άντρας αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλα σε στάση λεωφορείου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.