ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Μυστήριο με δυο αυτοκτονίες που έγιναν την ίδια ώρα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Ηράκλειο για τις δύο αυτοκτονίες που έγιναν σήμερα (14/5) το μεσημέρι.
Ηράκλειο: Μυστήριο με δυο αυτοκτονίες που έγιναν την ίδια ώρα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Ηράκλειο για τις δύο αυτοκτονίες που έγιναν σήμερα (14/5) το μεσημέρι.

Μυστήριο με δύο άντρες που αυτοκτόνησαν με τον ίδιο τρόπο στο Ηράκλειο, κάτι που έχει σοκάρει την κοινωνία στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τη μία ένας άντρας 43 ετών βρέθηκε απαγχονισμένος σε επιχείρηση στην περιοχή του Γιοφύρου, από συγγενικό του πρόσωπο που τον εντόπισε και άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά όταν έφτασε στο σημείο, αφού ήδη ο άντρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο λίγο αργότερα έσπευσαν και δυνάμεις από την αστυνομία, προκειμένου να κάνουν τη δική τους έρευνα για το περιστατικό.

Τα δυσάρεστα νέα δεν σταματούν όμως εκεί, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα βρέθηκε ακόμα ένας απαγχονισμένος άντρας στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ήταν αλβανικής καταγωγής και 60 περίπου ετών και βρέθηκε μέσα στο σπίτι του. Και σε αυτή την περίπτωση, συγγενικό του πρόσωπο ήταν αυτό που τον βρήκε ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Νέα Σμύρνη: Τον μαχαίρωσαν γιατί έκανε παρατήρηση για κορονοπάρτι

Lockdown τέλος: Όλα τα μέτρα που ισχύουν απο σήμερα 14/5

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο: Μυστήριο με δυο αυτοκτονίες που έγιναν την ίδια ώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.