ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της και κόρη τον πατέρα της

Τις τελευταίες ώρες, δύο διαφορετικές περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας απασχολούν τις αρχές της Κρήτης. Το δρόμο της δικαιοσύνης πήραν στο Ηράκλειο δύο διαφορετικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, έπειτα από τις σχετικές καταγγελίες στις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό αφορά σε γιο που εξύβρισε και απείλησε τη μητέρα του, που κατέφυγε στην αστυνομία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Ηράκλειο: Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της και κόρη τον πατέρα της

Τις τελευταίες ώρες, δύο διαφορετικές περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας απασχολούν τις αρχές της Κρήτης.

Το δρόμο της δικαιοσύνης πήραν στο Ηράκλειο δύο διαφορετικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, έπειτα από τις σχετικές καταγγελίες στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό αφορά σε γιο που εξύβρισε και απείλησε τη μητέρα του, που κατέφυγε στην αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον Εύοσμο: Η σύζυγος και η κόρη του δολοφόνησαν τον 49χρονο!

Η δεύτερη καταγγελία αφορά σε πατέρα. Κατηγορείται για σωματική βλάβη, καθώς τον κατήγγειλε η κόρη του, της οποίας έχει την επιμέλεια, ότι την χτύπησε.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν λίγες ημέρες, το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας Ηρακλείου.

Όπως επισημάνθηκε από τους εκπροσώπους των φορέων, τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας ήταν αυξημένα κατά τη διάρκεια της καραντίνας και στο Ηράκλειο, ενώ δεν ήταν λίγα τα άτομα που αναζήτησαν υποστήριξη και βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο: Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της και κόρη τον πατέρα της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.