ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Νεαρό ζευγάρι συνελήφθη να.. ερωτοτροπεί δημοσίως

Σε μια ασυνήθιστη σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Ηράκλειο.
Ηράκλειο: Νεαρό ζευγάρι συνελήφθη να.. ερωτοτροπεί δημοσίως

Το νεαρό ζευγάρι επέλεξε να παρκάρει το αμάξι του σε ένα όχι και τόσο καλά κρυμμένο μέρος στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να καταλήξει στο τμήμα.

Οι δυο τους φέρονται να συνευρέθηκαν μέσα στο αμάξι το οποίο βρισκόταν σε κοινή θέα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Δεν φάνηκαν ωστόσο να πτοούνται από το γεγονός ότι ο κόσμος τους έβλεπε.

Αυτό μέχρι κάποιος να καλέσει την αστυνομία για να κάνει τη καταγγελία. Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη των 2 νεαρών για προσβολή δημόσιας αιδούς. Οι δυο τους πλέον θα λογοδοτήσουν ενοπίον του ανακριτή για τις πράξεις τους σε κοινή θέα.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι με καταγωγή από την Ουκρανία ηλικίας 36 ετών αμφότεροι το οποίο προφανώς και απολάμβανε τις διακοπές του στο Ηράκλειο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο: Νεαρό ζευγάρι συνελήφθη να.. ερωτοτροπεί δημοσίως», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.