ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο, στο οποίο τραυματίστηκαν συνολικά πέντε άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο και συγκεκριμένα στο ύψος του «Talos Plaza» ενώ φαίνεται ότι ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές. Ασθενοφόρα του...
Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο, στο οποίο τραυματίστηκαν συνολικά πέντε άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο και συγκεκριμένα στο ύψος του «Talos Plaza» ενώ φαίνεται ότι ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στην περιοχή του ατυχήματος και παρέλαβαν πέντε άτομα, τέσσερις γυναίκες και έναν άνδρα, που είχαν τραυματιστεί και τα μετέφεραν στο Βενιζέλειο.

Την ίδια ώρα, κλήθηκε και η πυροσβεστική που προχώρησε σε πλύση του οδοστρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν κινδυνεύει η ζωή των τραυματιών.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.