ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΣΑΠ: 24ωρη απεργία την Τρίτη – Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου. Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει «Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. προχωρεί στις 24 Σεπτεμβρίου σε 24ωρη απεργία στο δίκτυο της Γραμμής 1 (πρώην ΗΣΑΠ), συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των...
ΗΣΑΠ: 24ωρη απεργία την Τρίτη – Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει «Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. προχωρεί στις 24 Σεπτεμβρίου σε 24ωρη απεργία στο δίκτυο της Γραμμής 1 (πρώην ΗΣΑΠ), συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των εργασιακών δικαιωμάτων και της λειτουργίας των συνδικάτων».

Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου έχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσει πως συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, δάσκαλοι και καθηγητές.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΗΣΑΠ: 24ωρη απεργία την Τρίτη – Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.