ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΣΑΠ Κηφισιάς: Οι πρώτες εικόνες από τον συρμό του Ηλεκτρικού που προσέκρουσε σε τοιχίο (pics-vid)

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του ατυχήματος, που σημειώθηκε στον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά, δείχνουν ότι ο συρμός προσέκρουσε στο τοιχίο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Το πρώτο βαγόνι έχει υποστεί κάποιες μικρές ζημιές, ενώ τραυματίστηκαν οκτώ άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έπιασαν τα φρένα – ενδεχομένως λόγω ολισθηρότητας ή μεγαλύτερης,...
ΗΣΑΠ Κηφισιάς: Οι πρώτες εικόνες από τον συρμό του Ηλεκτρικού που προσέκρουσε σε τοιχίο (pics-vid)

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του ατυχήματος, που σημειώθηκε στον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά, δείχνουν ότι ο συρμός προσέκρουσε στο τοιχίο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Το πρώτο βαγόνι έχει υποστεί κάποιες μικρές ζημιές, ενώ τραυματίστηκαν οκτώ άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έπιασαν τα φρένα – ενδεχομένως λόγω ολισθηρότητας ή μεγαλύτερης, από την προβλεπόμενη, ταχύτητας- με αποτέλεσμα το τρένο να προσκρούσει σε τοιχίο της αποβάθρας στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόκκινο Ποτάμι: «Λύγισε» στα γυρίσματα της Βέροιας ο σκληρός Οσμάν

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν, οκτώ άτομα. Όπως δήλωσε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, τα ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο παρέλαβαν τους τραυματίες, οι οποίοι απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με τον κ. Μαθιόπουλο, τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό και πέντε στον Ευαγγελισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΗΣΑΠ Κηφισιάς: Οι πρώτες εικόνες από τον συρμό του Ηλεκτρικού που προσέκρουσε σε τοιχίο (pics-vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.