ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΣΑΠ: Ντοκουμέντο φρίκης από το τραγικό δυστύχημα με τον 41χρονο εργοδηγό

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο «φως της δημοσιότητας» και αφορά το τραγικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ που κόστισε τη ζωή σε έναν εργοδηγό.
ΗΣΑΠ: Ντοκουμέντο φρίκης από το τραγικό δυστύχημα με τον 41χρονο εργοδηγό

Βίντεο φρίκης από το MEGA Channel, που δίνει σοκαριστικές λεπτομέρειες το τραγικό δυστύχημα με το βαγόνι εργασίας στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Θυμίζουμε ότι το δυστύχημα είχε σημειωθεί τα ξημερώματα Τρίτης 16 Νοεμβρίου στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο ύψος του σταθμού «Αττική». Την ώρα που το βαγόνι βρίσκεται εν κινήσει , οι εργαζόμενοι πηδούν αναγκαστικά από το βαγόνι για να σωθούν, βλέποντας την ανεξέλεγκτη πορεία του.

Το δυστύχημα έγινε στη γραμμή 1 στις 04:05 όταν η ειδική μηχανή λείανσης που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά, παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα προτού τελικά συγκρουστεί με άλλο τρένο, στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου, το οποίο είχε τοποθετήσει εκεί η αρμόδια υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ, προκειμένου να σταματήσει την τρελή πορεία της.

Το μηχάνημα συγκρούεται με επιβατικό συρμό χωρίς επιβάτες, ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Δυστυχώς όμως ο 41χρονος εργοδηγός όμως βρίσκει τραγικό θάνατο, ενώ από τη σύγκρουση, ακόμα δύο εργάτες, ο Ολλανδός οδηγός και ένας Έλληνας τεχνικός οι οποίοι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Η απόσταση που διήνυσε ήταν πολύ μεγάλη, από Κηφισιά μέχρι Άγιο Νικόλαο. Αν δεν συναντούσε τον συρμό στον Άγιο Νικόλαο, θα είχε φτάσει στον Πειραιά με ταχύτητα 100 χιλιόμετρα λένε οι ειδικοί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα που έγινε τόσο το κύριο όσο και το εφεδρικό σύστημα πέδησης, δεν δούλεψαν. Αποτέλεσμα ήταν η λοκομοτίβα να μην μπορέσει να σταματήσει παρά τις προσπάθειες του χειριστή της…

Τέλος, σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ η εν λόγω μηχανή, είχε εκτροχιαστεί και το καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω το σχετικό συγκλονιστικό ρεπορτάζ που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΗΣΑΠ: Ντοκουμέντο φρίκης από το τραγικό δυστύχημα με τον 41χρονο εργοδηγό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.