ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη – Επιχείρηση διάσωσης 4 πολιτών

Πολύ ισχυρή καταιγίδα έπληξε τα μεσάνυχτα τη Θεσσαλονίκη, κυρίως σε περιοχές εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος. Συγκεκριμένα, η αλλαγή του καιρού ήταν απότομη στη συμπρωτεύουσα, με την Πυροσβεστική να λαμβάνει πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων και όχι μόνο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νομισματοκοπείο: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό Μάλιστα, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση σύμφωνα με το thefestival, αφού...
Ισχυρή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη – Επιχείρηση διάσωσης 4 πολιτών

Πολύ ισχυρή καταιγίδα έπληξε τα μεσάνυχτα τη Θεσσαλονίκη, κυρίως σε περιοχές εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, η αλλαγή του καιρού ήταν απότομη στη συμπρωτεύουσα, με την Πυροσβεστική να λαμβάνει πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νομισματοκοπείο: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό

Μάλιστα, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση σύμφωνα με το thefestival, αφού είχαν εγκλωβιστεί τέσσερα άτομα, με τους πυροσβέστες να καταφέρνουν τελικώς να τους απεγκλωβίσουν και να τους οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο.

Το όλο περιστατικό έγινε στην περιοχή της Λίμνης Βόβλης, όπου η στάθμη των νερών είχε ανέβει και οδήγησε στον εγκλωβισμό των πολιτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισχυρή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη – Επιχείρηση διάσωσης 4 πολιτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.