ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#IstandwithGreece: Η Ευρώπη στο πλευρό της Ελλάδας (pics)

Κύμα αλληλεγγύης από όλη την Ευρώπη προς την Ελλάδα, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο μεταναστευτικό, με το #IstandwithGreece να είναι το κορυφαίο hashtag στο Twitter. Στο πλευρό της Ελλάδας στέκεται ολόκληρη η Ευρώπη μέσω διαδικτύου, καθώς το hashtag #IstandwithGreece είναι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή. Οι χρήστες αναπαράγουν αναρτήσεις των ελληνικών ΜΜΕ, αλλά...
#IstandwithGreece: Η Ευρώπη στο πλευρό της Ελλάδας (pics)

Κύμα αλληλεγγύης από όλη την Ευρώπη προς την Ελλάδα, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο μεταναστευτικό, με το #IstandwithGreece να είναι το κορυφαίο hashtag στο Twitter.

Στο πλευρό της Ελλάδας στέκεται ολόκληρη η Ευρώπη μέσω διαδικτύου, καθώς το hashtag #IstandwithGreece είναι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή.

Οι χρήστες αναπαράγουν αναρτήσεις των ελληνικών ΜΜΕ, αλλά και του Έλληνα Πρωθυπουργού, επικρίνοντας την Τουρκία για την στάση της.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις που αναφέρουν πως «Είμαστε όλοι Έλληνες», ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που καυτηριάζουν τη στάση της Ευρώπης στο όλο θέμα.

Δείτε μερικά από τα tweet:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «#IstandwithGreece: Η Ευρώπη στο πλευρό της Ελλάδας (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.