ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισθμός Κορίνθου: Η μεγάλη κατολίσθηση λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου από ψηλά

Η αρχική κατολίσθηση καταγράφηκε πριν από αρκετές ημέρες, όμως η διώρυγα παραμένει ακόμα κλειστή πάρα τις όποιες εργασίες.
Ισθμός Κορίνθου: Η μεγάλη κατολίσθηση λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου από ψηλά

Ισθμός Κορίνθου: Η αρχική κατολίσθηση καταγράφηκε πριν από αρκετές ημέρες, όμως η διώρυγα παραμένει ακόμα κλειστή πάρα τις όποιες εργασίες.

Ισθμός Κορίνθου: Οι κατολισθήσεις συνεχίζονται, συνεπώς οι ειδικοί προβληματίζονται για τις εργασίες αντιστήριξης και της διάνοιξης.

Χαρακτηριστικό του μεγέθους της κατολίσθησης είναι πως η μια από τις δύο βάσεις της μεγάλης σιδερένιας πεζογέφυρας που δεσπόζει στην περιοχή, κυριολεκτικά αιωρείται στο κενό.

Οι εργασίες για την αντιστήριξη της πεζογέφυρας και των τοιχωμάτων του Ισθμού έχουν ήδη αρχίσει.

Σκοπός είναι να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα της διάνοιξης του Ισθμού, προτού ξεκινήσει για τα καλά η φετινή τουριστική σεζόν.

Κόρινθος – Στο μεταξύ δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψε το drone της ομάδας Up Stories από την πρόσφατη μεγάλη κατολίσθηση:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισθμός Κορίνθου: Η μεγάλη κατολίσθηση λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου από ψηλά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.