ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιβάν Σαββίδης: Αγοράζει το Πόρτο Καρράς

Προχωρά τις επενδύσεις του ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου
Ιβάν Σαββίδης: Αγοράζει το Πόρτο Καρράς

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο επενδυτής με τον οποίο εισήλθε σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις η Τεχνική Ολυμπιακή για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς.

Παρά το γεγονός πως αρχικά, πληροφορίες της αγοράς ήθελαν την ΤΕΜΕΣ, που ελέγχει το Costa Navarino και το Χίλτον, την αμερικανική επενδυτική εταιρεία Hines και την Prodea Investments να ανήκουν στην λίστα των υποψήφιων επενδυτών, τελικά ο Ιβάν Σαββίδης, αποτελεί τον επικρατέστερο διεκδικητή του διάσημου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυγενάκης: «Πυρά» σε ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και ΕΠΟ

Ο ισχυρός επιχειρηματίας , και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιό του το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, το ιστορικό «κόκκινο κτίριο» απέναντι από το ναό της Αγίας Σοφίας στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας 31 και Ερμού 52, το Ξενία στο Παλιούρι της Χαλκιδικής, και βεβαία, τον ΟΛΘ, μέχρι πρότινος την ΣΕΚΑΠ, που τώρα πωλήθηκε σε ιαπωνικά συμφέροντα, και το μεταλλικό νερό Σουρωτή.

Η πρόθεσή του να επενδύσει στην περιφέρεια είναι γνωστή και τώρα η προοπτική εξαγοράς του Πόρτο Καρράς του προσδίδει και μια νέα αναπτυξιακή δυναμική.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνει έκταση 17.000 στρεμμάτων πουλιέται μαζί με τη δυνατότητα ανάπτυξης περί των 500 παραθεριστικών κατοικιών, μια μαρίνα μια ένα καζίνο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιβάν Σαββίδης: Αγοράζει το Πόρτο Καρράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.