ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιβάν Σαββίδης: «Αιώνιο παράδειγμα οι Έλληνες»

Το μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Ιβάν Σαββίδης: «Αιώνιο παράδειγμα οι Έλληνες»

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η ανιδιοτελής αφοσίωση των Ελλήνων πατριωτών στην πατρίδα είναι ένα αιώνιο παράδειγμα που θα ακολουθεί τις μελλοντικές γενιές».

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για την 28η Οκτωβρίου:

«Η 28η Οκτωβρίου θα παραμείνει για πάντα στην ιστορία του ελληνικού λαού ως ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης για εκείνους ήταν οι πρώτοι που έδωσαν μια άξια απόρριψη στον φασιστικό επιτιθέμενο.

Το θάρρος, η σταθερότητα, ο ηρωισμός, η ανιδιοτελή αφοσίωση των Ελλήνων πατριωτών στην πατρίδα είναι ένα αιώνιο παράδειγμα που θα ακολουθεί τις μελλοντικές γενιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Κατάληψη» από 6.000 και πλέον στο Πανθεσσαλικό

Οι άθλοι των Ελλήνων είναι ένα παράδειγμα ιθαγένειας, πίστης στα ιδανικά της ελευθερίας, της ηθικής, της δημιουργίας.

Οι δεκαετίες περνούν, αλλά το “ΟΧΙ”, που ο ελληνικός λαός είπε ενάντια σε φασισμό, πόλεμο και βία, δεν χάνει τη σημασία του. Σήμερα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε σθεναρά κάθε κακό που απειλεί την επικρατούσα παγκόσμια τάξη.

Αυτή η σημαντική ημέρα να μας δώσει νέα δύναμη για δημιουργική δουλειά προς όφελος του ελληνικού λαού, για την ευημερία της Ελλάδας και την ειρήνη στη γη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Αντιμονοπωλιακής Επιτροπής των Ελλήνων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιβάν Σαββίδης: «Αιώνιο παράδειγμα οι Έλληνες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.