ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιβάν Σαββίδης: Έστειλε επιστολή στον Μητσοτάκη για την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε επιστολή στο Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις πυρκαγιές και τους ζητάει να στηρίξει την πρωτοβουλία «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα» της νεολαίας των Ποντίων.
Ιβάν Σαββίδης: Έστειλε επιστολή στον Μητσοτάκη για την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να στηρίξει την πρωτοβουλία της Ποντιακής Νεολαίας για την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και πρόεδρος των ελληνικών κοινοτήτων της Ρωσίας, στην επιστολή του ζητάει να μην αγνοηθεί η εξαιρετική πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα» μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως τονίζει ο ίδιος, αντίστοιχη έκκληση έγινε και προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

«Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας ζητώ να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα», με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές. Αντίστοιχη έκκληση από την Ποντιακή νεολαία εστάλη και στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια.

Οι νέοι, περισσότερο από τον καθένα, ενδιαφέρονται για την διατήρηση συνθηκών διαβίωσης φιλικών προς το περιβάλλον, και όχι μόνο αντιλαμβάνονται την καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα, αλλά προσφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά και ενωμένοι για να βοηθήσουν την ιστορική τους πατρίδα.

Η καμπάνια «Φύτεψε το δικό σου δέντρο στην Ελλάδα» είναι μια ειλικρινής ώθηση, μια χείρα βοηθείας που απλώνεται από τη νέα γενιά της αγαπημένης μας Ελλάδας. Σας ζητώ να μην αγνοήσετε αυτή τη σημαντική και έγκαιρη πρωτοβουλία της νεολαίας μας.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Κλάεσον – Κλείνει Μπόζιλ ή Μπάμπα, Τζιοβίνκο τέλος!

Κλάεσον – Euro 2020: Όταν πέταξε εκτός την Πολωνία του Σβιντέρσκι και έβγαλε πρώτη τη Σουηδία

Φωτιά τώρα: Ξέσπασε πυρκαγιά στις Πετριές στη Νότια Εύβοια – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιβάν Σαββίδης: Έστειλε επιστολή στον Μητσοτάκη για την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.