×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ιβάν Σαββίδης: «Ψυχραιμία και υπευθυνότητα»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Ιβάν Σαββίδης: «Ψυχραιμία και υπευθυνότητα»


Ο Ιβάν Σαββίδης με επιστολή του προς όλες τις επιχειρήσεις του εξέφρασε την ανάγκη για ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε πως έχει δώσει εντολή σε όλους τους επικεφαλής των επιχειρήσεών του να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου το σύνολο των εργαζομένων του να προστατευτεί από τον κορονοΐό.

Αναλυτικά, ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε:

«Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι, δεδομένων των σημερινών συνθηκών, θεωρώ χρέος μου να απευθυνθώ προσωπικά σε κάθε έναν από σας, σε κάθε επιχείρησή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ο λόγος που η Ελλάδα έχει λιγότερα κρούσματα και νεκρούς από την Ολλανδία

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, απαιτείται όλοι μας να επιδείξουμε ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που ενδεχομένως να ανήκουν σε κάποια ευπαθή ομάδα. Ο πανικός και η επιπολαιότητα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν είναι ο κατάλληλος σύμβουλος για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Πάγια άποψή μου είναι πως το σημαντικότερο κεφάλαιο της κάθε εταιρείας είναι οι ίδιοι της οι άνθρωποι. Ως εκ τούτου, τώρα, στρατηγικός μας στόχος είναι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο λαός μας έλεγε ανέκαθεν: «Την υγειά μας να’χουμε, και όλα τα άλλα γίνονται».

Έχω, ήδη, ζητήσει από τους επικεφαλής όλων των επιχειρήσεων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε καθεμία και καθέναν προσωπικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.

Να εφαρμοστεί άμεσα στο μέγιστο δυνατό αριθμό εργαζομένων η τηλεργασία και, εφόσον απαιτηθεί, να χορηγηθούν επιπλέον πόροι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στην πανδημία που εξαπλώνεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

Φερθείτε υπεύθυνα! Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους!

Ιβάν Σαββίδης».