ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Johnson & Johnson: Έρχεται κι αυτό το εμβόλιο στην Ελλάδα

Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου αναμένονται την Τετάρτη (5/5) στη χώρα, προκειμένου να διοχετευθούν στα εμβολιαστικά κέντρα.
Johnson & Johnson: Έρχεται κι αυτό το εμβόλιο στην Ελλάδα

Johnson & Johnson: Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου αναμένονται την Τετάρτη (5/5) στη χώρα, προκειμένου να διοχετευθούν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Κορονοϊός: Το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson έρχεται στην Ελλάδα και άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η χορήγησή του στους πολίτες.

Σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει συναφθεί, ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη φαρμακευτική εταιρεία, η Ελλάδα αναμένει 300.000 δόσεις το Μάιο κι άλλες 960.000 δόσεις τον Ιούνιο.

Με το εμβόλιο της Johnson & Johnson θα μπορούν να εμβολιάζονται κατ’ οίκον από τις 15 Μαΐου και οι κατάκοιτοι συμπολίτες, όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, οι συνολικοί εμβολιασμοί στη χώρα, έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια, φτάνοντας, συγκεκριμένα, τα 3.136.791, με τους 21.452 εμβολιασμούς που έγιναν τη Δευτέρα 3 Μαΐου.

Οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί έστω και με μια δόση είναι 2.191.460 (20.602 έκαναν χθες την πρώτη δόση), ενώ αυτοί που έχουν λάβει και τη δεύτερη είναι 945.331 (850 ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό σχέδιο τη Δευτέρα).

Αν επαληθευτούν οι κυβερνητικές εκτιμήσεις, στα τέλη Μαΐου αυτοί που θα έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον μια φορά, θα έχουν ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Johnson & Johnson: Έρχεται κι αυτό το εμβόλιο στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.