ΚΟΙΝΩΝΙΑ

JUMBO: Έβαλε… βόμβα στο e-shop!

Πολύ μεγάλη επιτυχία παρουσιάζουν τα Jumbo ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, να μην μπορεί να διαχειριστεί τις παραγγελίες. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ηλεκτρονική παραγγελία μέχρι νεωτέρας καθώς βλέπει πως το αρχικό πλάνο της να προλάβει να αποσυμφορηστεί η κατάσταση ως τις 26 του Νοέμβρη...
JUMBO: Έβαλε… βόμβα στο e-shop!

Πολύ μεγάλη επιτυχία παρουσιάζουν τα Jumbo ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, να μην μπορεί να διαχειριστεί τις παραγγελίες.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ηλεκτρονική παραγγελία μέχρι νεωτέρας καθώς βλέπει πως το αρχικό πλάνο της να προλάβει να αποσυμφορηστεί η κατάσταση ως τις 26 του Νοέμβρη δεν πρόκειται να πάρει «σάρκα και οστά».

Μάλιστα πλέον το e-shop της έχει κλειδώσει, καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί τόσο η ίδια αλλά και οι εταιρίες μεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Αυγή: Οι δουλειές που κάνουν στη φυλακή- Νοσοκόμος ο Κασιδιάρης!

Ως αποτέλεσμα η Jumbo αναγκάστηκε να τροποποιήσει την αρχική ανάρτηση της στο e-shop βγάζοντας την ημερομηνία επαναλειτουργίας του. Πλέον το μήνυμα αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών.

Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «JUMBO: Έβαλε… βόμβα στο e-shop!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.