ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνας – Χαρδαλιάς: Ένα από τα δέκα κορυφαία ακραία καιρικά φαινόμενα των 40 ετών

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, έκανε λόγο για ένα από τα 10 πιο ακραία καιρικά φαινόμενα της 40ετίας!
Καύσωνας – Χαρδαλιάς: Ένα από τα δέκα κορυφαία ακραία καιρικά φαινόμενα των 40 ετών

Καύσωνας: Ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, έκανε λόγο για ένα από τα 10 πιο ακραία καιρικά φαινόμενα της 40ετίας!

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με το αίσθημα δυσφορίας στα αστικά κέντρα, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Δεν είναι τυχαία η ατάκα του Νίκου Χαρδαλιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και το κακό είναι ότι ο καύσωνας θα συνεχιστεί.

Επίσης για τις πυρκαγιές είπε: «Δεκαοκτώ περιοχές μαζί με το Τατόι, το Σέιχ Σου, την Αρχαία Ολυμπία, προχωρήσαμε σε καθαρισμούς, σε διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σε περίπτωση που μπορεί να συμβεί οτιδήποτε θα μπορέσουμε να συνδράμουμε.

Η φωτιά η μεγάλη, το κομμάτι που πέρασε μέσα από τον Διόνυσο, το οποίο καταφέραμε και το ανασχέσαμε λίγο πριν φύγει για την Πεντέλη, ήταν ένα κομμάτι από τα 18 και αν δεν είχαν γίνει οι καθαρισμοί από την Πολιτική Προστασία τα αποτελέσματα θα ήταν χειρότερα και σε ό,τι θα αφορούσε την ανθρώπινη περιουσία αλλά και στην ανθρώπινη ζωή. Η φωτιά δεν ήταν έρπουσα, αν ήταν θα δημιουργούσε τεράστια θερμικά φορτία.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία προχωρήσαμε και διανοίξαμε με συνοπτικές διαδικασίες και με βάση τα εργαλεία που μας δίνει ο νόμος 4662, την οδό Απόλλωνος, ως δρόμο διαφυγής ώστε να μπορεί ο κόσμος και να νιώθει αλλά και να είναι ασφαλής. Πιλοτικά τρέχουμε αυτό το πρόγραμμα- αυτό το πρόγραμμα πρέπει να εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα. Η κλιματική αλλαγή δεν αφήνει πολλά περιθώρια από το να είμαστε στην πρώτη γραμμή των πρωτοβουλιών».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ: Τέλος οι Λόπες, Νταντσένκο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το τρόπαιο του ΝΒΑ πρώτα στα Σεπόλια» (vid)

Ραπτόπουλος: Αεκτσήδες και Αρειανοί βγαίνουν στο ραδιόφωνο μετά τον αποκλεισμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καύσωνας – Χαρδαλιάς: Ένα από τα δέκα κορυφαία ακραία καιρικά φαινόμενα των 40 ετών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.