ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνας: Δωρεάν είσοδος σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής

Κύμα καύσωνα πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες, με τη θερμοκρασία να υπερβαίνει τους 40 βαθμούς σε πολλές περιοχές.
Καύσωνας: Δωρεάν είσοδος σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής

Καύσωνας πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες, με τη θερμοκρασία να υπερβαίνει τους 40 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.

Ο καιρός έχει γίνει αφόρητος και πρέπει άπαντες να δείχνουμε ανθρωπιά σε όσους ταλαιπωρούνται.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ έδωσε το καλό παράδειγμα με την απόφαση που πήρε και αφορά σε οργανωμένες παραλίες το επόμενο τριήμερο.

Συγκεκριμένα, οι πύλες εισόδου της Ακτής Βουλιαγμένης, την οποία διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, θα είναι ανοιχτές για το κοινό από τις 08:00 έως τις 21:00.

Επίσης, στη διάρκεια του τριημέρου που προβλέπεται καύσωνας, ελεύθερη θα είναι η είσοδος και στις οργανωμένες παραλίες του Αστέρα Βουλιαγμένης και της Α’ Ακτής Βούλας.

Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσέλευση τους στην κάθε οργανωμένη παραλία ξεχωριστά.

Να σημειωθεί ότι θα εφαρμόζονται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Για το λόγο αυτό κατά την είσοδο του κοινού θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον επιτρεπόμενο αριθμό επισκεπτών στην Ακτή που δεν μπορεί να υπερβεί τα 2.000 άτομα.

«Η πρωτοβουλία υλοποιείται με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία της Εταιρείας προς τους πολίτες και σε στενή συνεργασία με τις μισθώτριες εταιρείες της στο παράκτιο μέτωπο της Αττικής που στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ΕΤΑΔ», όπως ανακοινώθηκε.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ο Σιμάο κάνει καταγγελία εις βάρος της ΑΕΚ στη FIFA!

Κορονοϊός: Τα τελευταία δεδομένα στη χώρα – Τι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Survivor 30/7: Έγινε του… Άγιου Δομίνικου στα μπουζούκια – Παίκτρια τα έσπασε με «καυτή» εμφάνιση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καύσωνας: Δωρεάν είσοδος σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.